Termeni & Condiții

Descriere Regulament:

Folosirea site-ului si acordul privind informatiile continute in acesta.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de folosire prezentate mai jos inainte de a folosi sau de a obtine orice materiale, informatii, produse sau servicii prin intermediul hoteljavu.ro. Accesand hoteljavu.ro, va angajati sa acceptati, fara limitare sau calificare, toti acesti termeni si conditii de utilizare. Daca nu acceptati acesti Termeni si Conditii va rugam sa parasiti site-ul hoteljavu.ro.

 1. TERMENI DE UTILIZARE

Motivele utilizarii cookie-urilor sunt detaliate mai jos.

Acest Acord stabileste folosirea de catre dumneavoastra a site-ului de Internet localizat la adresa hotwljavu.ro (denumit In continuare „Site-ul”) si se constituie intre societatea (asa cum este ea denumita in Politica de Confidentialitate publicata pe prezentul site denumita In continuare „al nostru”, „noua”, sau „noi”) si dumneavoastra, actionand din partea dumneavoastra sau a unui cumparator, membru sau furnizor in numele caruia v-ati inregistrat (denumit in continuare „Dumneavoastra”). Prin folosirea, vizionarea, transmiterea, retinerea, stocarea si / sau utilizarea site-ului, a serviciilor sau a functiilor oferite in sau de site, sau a continutului site-ului, in orice modalitate, dumneavoastra sunteti de acord cu fiecare dintre termenii si conditiile prezentate in continuare, si cu toate acestea impreuna, si renuntati la orice drept de a reclama ambiguitate sau eroare in prezentul Acord. Ne rezervam dreptul, la unica si absoluta noastra discretie, sa schimbam, sa modificam, sa adaugam sau sa stergem parti ale acestor termeni in orice moment, fara nici o notificare, si, in masura in care nu se prevede altfel, aceste modificari vor deveni efective imediat; ca atare va rugam sa verificati periodic schimbarile in acesti termeni. Faptul ca veti continua sa folositi site-ul dupa efectuarea modificarilor la acest Acord va insemna ca acceptati aceste modificari. Dumneavoastra si societatea sunteti contractori independenti si nici o agentie, parteneriat, companie mixta, relatie angajat – angajator nu este urmarita si nu se va crea prin acest Acord.

 1. ELIGIBILITATE

Site-ul este disponibil doar pentru persoane fizice sau juridice care pot Incheia contracte valabile In conformitate cu legislatia aplicabila. in mod nelimitat site-ul si serviciile oferite de site nu sunt disponibile pentru minori.

Site-ul si materialele localizate In sau prin site sunt furnizate de noi numai In scopuri de informare, In sensul ca, prin furnizarea acestor materiale, noi nu ne angajam sa furnizam servicii sau consultanta de natura juridica sau de alta natura. Informatia continuta In sau prin site se bazeaza pe surse considerate ca fiind exacte si credibile, iar noi am efectuat demersuri rezonabile pentru a asigura corectitudinea informatiilor. Cu toate acestea, nu ne angajam sa garantam aceasta corectitudine. Aceste materiale au fost pregatite pentru noi de catre personalul nostru precum si de alte persoane.

 1. COPYRIGHT

Acest Site, inclusiv fiecare dintre modulele sale, este proprietatea Inregistrata a societatilor mentionate la Politica de Confidentialitate publicata pe prezentul site. Acest site si continutul prezentat in acest site, nu poate fi copiat, reprodus, republicat, incarcat, postat, modificat, transmis sau distribuit fara permisiunea societatilor mentionate la `Politica de Confidentialitate publicata pe prezentul site, cu exceptia faptului ca dumneavoastra puteti descarca, prezenta sau imprima o copie a materialelor prezentate in acest site folosind un singur calculator, exclusiv pentru folosinta dumneavoastra necomerciala. Folosirea neautorizata a acestui site si / sau a materialelor continute in acest site poate incalca legea copyrightului, a marcilor comerciale,legile privind proprietatea intelectuala sau alte legi. Dumneavoastra trebuie sa retineti orice note privind copyrightul si marcile comerciale, inclusiv orice alte note privind proprietatea, continute in materiale. Folosirea acestor materiale pe orice alt web site sau in orice alta retea computerizata este interzisa.

Cu exceptia situatiilor in care se precizeaza altfel, toate numele, logo-urile, marcile comerciale, marcile de servicii, si numele comerciale sunt proprietatea societatilor mentionate la Politica de Confidentialitate publicata pe prezentul site si nu pot fi folosite de nimeni pentru nici un scop fara acordul nostru scris, exprimat anterior. In continuare prezentam o lista a marcilor comerciale folosite in acest site si care sunt proprietatea lui societatilor mentionate la Politica de Confidentialitate publicata pe prezentul site: LIDO by Phoenicia, Phoenicia Grand Hotel, Phoenicia Boutique, Phoenicia Holiday Resort, Phoenicia Royal, Phoenicia Luxury, Phoenicia Express, Phoenicia Suites, Majestic Mamaia, Majestic Jupiter, Majestic Olimp.

 1. TRANSMITEREA DE INFORMATII DE CATRE UTILIZATOR

Prin transmiterea oricaror idei, comentarii, sugestii sau alte informatii catre noi referitoare la imbunatatirea site-ului si / sau serviciilor legate de site (denumite in continuare „transmiterea”), dumneavoastra acceptati ca astfel de transmiteri vor fi considerate si vor ramane proprietatea societatilor mentionate la Politica de Confidentialitate publicata pe prezentul site. Nici o transmitere nu va reprezenta nici o obligatie de confidentialitate din partea societatii care nu va fi obligata sa faca publica nici o transmitere.

Societatea va detine toate drepturile legate de transmiteri si va avea dreptul sa foloseasca transmiterea fara restrictie, pentru orice scop, fie el comercial sau de alta natura, fara nici o compensatie catre dumneavoastra. Dumneavoastra de asemenea garantati ca detinatorul oricarui drept, inclusiv de drepturi morale, in contextul de fata, a renuntat complet si efectiv la toate aceste drepturi si v-a transmis dumneavoastra, in mod valid si irevocabil, dreptul de a transmite drepturile de proprietate catre societate.

 1. CONTINUTUL LEGAT DE SITE

Legaturile catre alte site-uri pe care le consideram ca fiind de interes pentru dumneavoastra va sunt puse la dispozitie, pentru confortul dumneavoastra. Prin punerea la dispozitie a acestor legaturi noi nu aprobam sau nu recomandam aceste site-uri sau materialele continute sau serviciile oferite de ele, si nu suntem raspunzatori pentru aceste materiale, servicii sau pentru alte situatii in legatura cu sau provenite din orice alt site.

 1. ACT DE RENUNTARE, EXCLUDEREA GARANTIEI

Dumneavoastra sunteti de acord ca folositi site-ul pe propriul domneavoastra risc. Site-ul si orice informatie, continut si/ sau material legate de acesta sunt furnizate pe baza principiului ”Asa cum este”, fara garantii de vreun fel. Societatea nu oferta nici o garantie, fie expres fie implicit, incluzand dar fara a se limita la: garantia titlului sau garantii de comerciale; altele decat acele garantii care sunt impuse si care nu pot fi excluse, restrictionate sau modificate in conformitate cu legile aplicabile acestui acord.

Nici o declaratie orala sau vreo corespondenta scrisa sau vreo informatie furnizata de societate nu va crea o garantie de nici un fel, si dumneavoastra nu trebuie sa va bazati pe nici o astfel de declaratie sau informatie.

Transmisiile electronice, inclusiv internetul, sunt medii publice si orice folosire a acestor medii sunt publice si nu private. Informatiile legate de sau decurgand din astfel de medii sunt publice si nu sunt informatii personale sau private.

Ne declinam orice responsabilitate fata de acuratetea, continutul sau disponibilitatea informatiilor gasite pe site-uri care au legatura cu site-ul. Partile nu sunt responsabile pentru proasta functionare a telefoanelor, retelelor de electricitate, retelelor electronice, a retelelor, a Internetului, a calculatoarelor, a elementelor de hardware sau de software, pentru caderea, interzierea sau dificultatile acestora, pentru mesajele postale, de email, conexiunile ori intrarile pierdute, furate, ilizibile, incomplete, deformate, mutilate, sau pentru taxele postale legate de acestea, pentru securitatea fiecareia si a tuturor celor enumerate. Mai mult, Partile nu sunt responsabile pentru incorectitudinea si inacuratetea informatiilor intrate, fie ca sunt cauzate de utilizatorii de Internet fie de oricare dintre echipamentele sau programele asociate cu sau utilizate de site fie de erori umane care pot aparea in procesarea oricarei informatii legate de site.

Dumneavoastra sunteti de acord ca Partile nu sunt responsabile in orice mod pentru ranirea, pierderea sau prejudicierea calculatorului dumneavoastra sau pentru interceptarea sau folosirea informatiilor de pe cardul de credit, legat de sau rezultand din folosirea site-ului sau a oricaror site-uri, servicii sau materiale legate sau conectate si de asemenea nu sunt raspunzatoare in nici un fel pentru ranirea, pierderea, reclamatia sau prejudicierea legata de sau rezultand din orice parte a site-ului care opereaza sau nu opereaza pe calculatoare sau pe retele folosite de dumneavoastra sau comunicand cu asemenea calculatoare sau retele.

Site-ul poate sa contina incorectitudini tehnice sau greseli ori omisiuni tipografice. Societatea nu este raspunzatoare pentru nici o eroare de natura tipografica, fotografica, tehnica sau legata de preturi (incluzand, dar fara limitare la preturi gresite ale hotelui) care apar listate pe site-ul nostru. Societatea isi rezerva dreptul de a face modificari, corectii si / sau imbunatatiri ale site-ului si ale produselor sau programelor descrise in astfel de informatii, in orice moment, fara vreo notificare.

Ne rezervam dreptul de a anula sau de a modifica rezervari atunci cand se dovedeste ca un client este angajat in activitati frauduloase sau nepotrivite sau in circumstante din care reiese ca rezervarea contine sau rezulta dintr-o greseala sau dintr-o eroare.

 1. DESPAGUBIRE

Dumneavoastra sunteti de acord sa despagubiti societatile mentionate la Politica de Confidentialitate publicata pe prezentul site si subsidiarele, afiliatele, directorii, agentii si angajatii sai, absolviti de orice plangere sau cerere, incluzand onorarii avocatiale rezonabile, facute de o terta parte legat de sau rezultand dintr-o incalcare de catre dumneavoastra a prezentului acord sau a documentelor pe care le incorporeaza, sau violarea de catre dumneavoastra a oricarei legi sau a drepturilor unei terte parti. Faptul ca societatea nu actioneaza in legatura cu incalcari facute de dumneavoastra sau de altii nu inseamna ca renunta la drepturile sale de a actiona in ceea ce priveste incalcari similare sau subsecvente.

Dumneavoastra sunteti integral raspunzator pentru mentinerea confidentialitatii parolei si contului dumneavoastra si pentru toate activitatile care au legatura cu contul dumneavoastra.

In situatia in care este facuta orice Plangere sau orice actiune sau procedura este declansata impotriva Partilor Despagubite, sau a oricareia dintre ele, decurgand din sau in legatura cu acest Acord, oricare dintre aceste Parti poate, printr-o notificare rezonabila catre dumneavoastra, sa va ceara ca, pe propriile dumneavoastra cheltuieli, sa se opuna acelei plangeri sau sa preia apararea in legatura cu acea actiune sau procedura si sa angajeze consilieri pentru acest scop, consilieri care vor fi aprobati in prealabil in scris de Partea Despagubita, aprobarea care va trebui sa fie data obligatoriu in cazul unor consilieri care actioneaza in folosul aparatorilor dumneavoastra angajati intr-o astfel de aparare sau rezistenta.

Dumneavoastra veti colabora cu noi in apararea impotriva oricarei Plangeri. Ne rezervam dreptul ca, pe propriile dumneavoastra cheltuieli, sa ne asumam in mod exclusiv apararea si controlul oricarei chestiuni care face obiectul de despagubire din partea dumneavoastra.

 1. LIMITAREA RASPUNDERII

Nici noi si nici vreuna din subsidiarele, diviziile, afiliatele, agentii, reprezentantele noastre nu vor fi raspunzatoare fata de dumneavoastra sau fata de nimeni altcineva pentru nici o pierdere sau ranire sau orice daune directe, indirecte, incidentale, consecventiale, speciale, punitive sau similare, decurgand din accesul sau din utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului, sau din inabilitatea dumneavoastra de a accesa website-ul sau orice materiale, opinii sau recomandari ale tertilor postate pe website. Aceasta limitare daca raspunderea se bazeaza pe contract, culpa, neglijenta, raspundere stricta sau pe orice alta baza, fie si daca noi am fi fost anuntati despre posibilitatea unei asemenea daune.

In jurisdictiile in care nu se permite excluderea sau limitarea daunelor incidentale sau consecventiale, raspunderea noastra in astfel de jurisdictii va fi limitata la limita permisa de lege.

Dumneavoastra renuntati la orice si la toate plangerile impotriva noastra si a subsidiarelor, diviziilor, afiliatelor, agentilor si reprezentantilor nostri, care decurg din folosirea de catre dumneavoastra a website-ului sau a oricaror materiale, opinii sau recomandari facute pe site de terte persoane.

 1. ACCES SI INTERFERENTE

Dumneavoastra nu veti folosi nici o metoda de a copia Site-ul sau continutul sau informatiile (inclusiv Informatiile) continute de acesta fara consimtamantul nostru prealabil scris. Dumneavoastra sunteti de acord sa nu folositi nici un aparat sau program sau metoda care sa interfereze sau sa incerce sa interfereze cu functionarea corecta a Site-ului sau a oricarei tranzactii care se efectueaza prin Site. Dumneavoastra sunteti de acord sa nu copiati, reproduceti, alterati, modificati, creati lucrari derivate, sau sa prezentati in public orice element de continut al Site-ului fara consimtamantul prealabil scris al nostru sau al unei terte parti.

Informatia pe care ne-o furnizati dumneavoastra noua (i) trebuie sa nu contina niciun virus, „Cai Troieni” sau alte metode de programare pentru calculatoare care au ca scop deteriorarea, interferenta cu scop de a afecta, interceptarea sau exproprierea oricarui sistem, date sau informatii si (ii) nu vor crea raspundere pentru noi sau nu vor cauza pierderi (in tot sau in parte) pentru serviciile ISP-urilor noastre sau a altor furnizori.

 1. INCETARE

Acesti termeni sunt in vigoare pana la incetarea Acordului, de catre oricare Parte. Dumneavoastra puteti inceta acesti termeni in orice moment prin deconectarea de la folosirea Site-ului si prin distrugerea tuturor materialelor obtinute din orice si din toate site-urile legate si a tuturor documentelor aflate in legatura si a tuturor copiilor si a instalarilor acestora, fie ca sunt facute in conformitate cu termenii Acordului, fie in orice alt mod. Accesul dumneavoastra la Site poate inceta imediat fara notificare din partea noastra daca, la discretia noastra proprie si absoluta, apreciem ca dumneavoastra nu va conformati termenilor si prevederilor din acest Acord.

 1. LEGEA APLICABILA

Dumneavoastra va trebui sa va conformati tuturor legilor, statutelor, ordonantelor si reglementarilor aplicabile referitoare la folosirea de catre dumneavoastra a Site-ului si la solicitarea de catre dumneavoastra de oferte de achizitionare si / sau de vanzare de produse si / sau servicii. Orice litigii decurgand din sau legate de Site vor fi guvernate de legea romana aplicabila contractelor in vigoare si vor fi solutionate integral in Romania. Folosirea Site-ului este neautorizata in orice jurisdictie care nu are ca efect aplicarea tuturor prevederilor acestor Termeni, incluzand, fara limitare, acest paragraf. Dumneavoastra sunteti de acord ca orice actiune in justitie decurgand din sau in legatura cu termenii prezentului Acord va fi introdusa la instantele de judecata din Romania.

 1. COMUNICARE

Intrebari sau comentarii referitoare la Site si la informatii continute in Site pot fi transmise la hoteljavu.ro. Orice comunicare sau material transmis noua prin Site sau Internet email este transmis pe baze non – confidentiale.